D’una antiga horta a jardí

Plantinova, una empresa editora de varietats vegetals situada al municipi de Vilassar de Mar, necessitava dissenyar unes instal·lacions aptes per allotjar espais personalitzats i amb diferents funcions.

Un dels objectius era que a les dues hectàrees de terreny que disposavem s’hi poguessin exhibir les varietats d’espècies editades i d’arreu del món, per tal de generar una experiència orgànica i natural al visitant.

Per fer-ho possible, integrem el ferro com a material d’execució amb el qual dissenyem uns grans parterres a diferents alçades que s’adapten al desnivell natural del terreny i, amb tots ells, conformem diferents recorreguts que ens endinsen en un món marevellós on les olors i els colors són els protagonistes.

És així com neix un nou projecte de paisatgisme diferent i enriquidor que planteja una nova infraestructura d’enjardinament sostenible. Adequem i recuperem zones que havien estat oblidades i que permeten als visitants gaudir de la contemplació del mostrari que els ofereix la vegetació.

ALTRES PROJECTES